Over ons

CR3ATE is een jonge start-up, gespecialiseerd in het ontwikkelen van immersive content.

Immersive content betekent letterlijk meeslepende inhoud. Het is niet nieuw, maar van alle tijden, net zoals een kampvuur dat is.

Stel je de volgende situatie eens voor...

Met een aantal vrienden zit je rondom een kampvuur. Je krijgt als opdracht het rondvertellen van een verhaal over de typische kenmerken van de bouwstijl en kunststroming Jugendstil. Nog voordat de boodschap terug is bij de oorspronkelijke verteller, is deze al een aantal keer gewijzigd en nog maar deels waar.

Als we dezelfde boodschap verwerken in een spookverhaal over een oud en verlaten pand uit de Jugendstil-periode, waar je al zittende rondom het kampvuur op uitkijkt, is de kans dat de boodschap goed wordt doorverteld vele malen groter. Dat komt omdat de boodschap in dit geval wordt ondersteund met een verhaal dat past bij de setting (decor). Hierdoor wordt je als luisteraar meegesleept in het verhaal en beleef je het mee. En juist doordat je het beleeft, onthoud je het vele malen beter.

Bij CR3ATE doen we dat laatste en staat de juiste beleving van jouw boodschap centraal, want door een boodschap echt te beleven, vergeet je hem nooit meer!

Onze missie

Onze visie

Onze werkwijze

Wij houden van aanpakken en weten ook hoe we de dingen aanpakken. Zo maken wij gebruik van het ADDIE-model en de PDCA-cyclus.

Het ADDIE-model

Bij het ontwikkelen van e-learning en serious games maken wij gebruik van het ADDIE-model; Een bekende ontwikkelmethode binnen Learning & Development en softwareontwikkeling.

De PDCA-cyclus

Voor de ontwikkeling van websites en multimedia, maar ook voor de hosting en het beheer van de websites en leeromgevingen van onze klanten, gebruiken we gebruik de PDCA-cyclus voor continue kwaliteitsverbetering.

Het ADDIE model binnen CR3ATE
ADDIE
PDCA binnen CR3ATE
PDCA

Meer dan op het eerste gezicht lijkt

De juiste beleving is van vitaal belang voor de transitie van informatie naar kennis en voor een succesvolle overdracht van je boodschap. Maar hoe zorg je nu voor de juiste beleving? Door verder te kijken dan het ogenschijnlijke, cr3Ă«ren wij diepgang in het verhaal en de bijbehorende beeldspraak. Kijk maar eens naar onderstaande illustratie.

De 3 in CR3ATE

Wat valt je op wanneer je kijkt naar de eerste afbeelding (links)? Op het eerste gezicht lijkt het niet meer dan een platte tekening. Pas wanneer je naar de volgende afbeeldingen kijkt, zie je in de diepte een verhaal ontstaan. En laat dit nu precies zijn waar de 3 in CR3ATE voor staat.

Onze klanten

Scroll naar top