START JE EIGEN ONLINE LEEROMGEVING MET ILIAS

Bied medewerkers en/of klanten de mogelijkheid om tijd- en plaatsonafhankelijk te leren. Met ILIAS beschik je over een krachtige online leeromgeving dat tevens dienst doet als e-learning ontwikkeltool.

We ❤️ ILIAS

Met meer dan 15 jaar aan ILIAS ervaring, spreekt het natuurlijk voor zich dat wij deze slogan uitdragen. Maar hoe mooi zou het zijn wanneer ook jouw medewerkers/cursisten deze slogan uitdragen! Wil je met jouw organisatie de transitie maken naar een lerende organisatie waarin leren en kennisdeling 24/7 wordt gefaciliteerd? Dan is een krachtig learning management systeem (ook wel digitale, online of elektronische leeromgeving genoemd) zoals ILIAS het overwegen zeker waard.

Voor veel organisaties is de keuze voor een learning management systeem een onzekere investering. Uit ervaring weten wij dat veel organisaties vaak worstelen met beperkte of onvoldoende resources (zoals tijd, budget, capaciteit en kennis) om de investering in een elektronische leeromgeving te kunnen rechtvaardigen.

Met CR3ATE hebben we onszelf als doel gesteld online leren zo toegankelijk en laagdrempelig mogelijk te maken. Dit doen we door bedrijven en ondernemers betaalbare totaaloplossingen te bieden voor hun ILIAS leeromgeving

Waarom ILIAS?

ILIAS diensten

ILIAS pakketten

Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende ILIAS pakketten. Elk pakket is zo samengesteld dat het doorgroeien naar een volgend pakket net zo eenvoudig is als het wijzigen van een Netflix abonnement.

Klik op een pakket voor meer informatie.

Terugbelverzoek

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor jouw ILIAS leeromgeving?

Gebruik onderstaand formulier en laat je terugbellen.

Scroll naar boven