Onze diensten

Wij ontwikkelen spraakmakende en converterende websites en webshops op basis van WordPress en zorgen er op de achtergrond voor dat deze als een zonnetje blijven draaien.

Naast onze WordPress alles-in-1 oplossingen, bieden wij ook oplossingen voor ILIAS en Chamilo Learning Content Management Systemen. Maar, ook voor de ontwikkeling van e-learning, serious games en multimedia zijn wij jouw creatieve partner.

E-learning

Online leren hoeft echt niet saai te zijn! Integendeel, wij ontwikkelen maatwerk interactieve scenariogebaseerde e-learning waarin de beleving centraal staat.

Serious games

Wij ontwikkelen maatwerk serious games waarin kennisoverdracht of het verwerven van nieuwe vaardigheden leerzaam en leuk is.

ILIAS Leeromgevingen

Als ILIAS specialist leveren en hosten wij elektronische leeromgevingen op basis van het krachtige ILIAS Learning Content Management Systeem.

Chamilo leeromgevingen

Wanneer je wilt starten met een elektronische leeromgevingen, dan is het Chamilo Learning Content Management Systeem perfect om in te stappen.

WordPress websites en webshops

Wij ontwerpen, ontwikkelen, hosten en beheren websites, webshops en leeromgevingen op basis van WordPress, een van de meest gebruikersvriendelijke Content Management Systemen beschikbaar op het Web.

Multimedia

Geef je klanten de mogelijkheid om je winkel ook buiten de reguliere openingstijden te bezoeken met een virtuele tour. Of connect met je doelgroep met een video of animatie. Geen creatief project is ons te groot, daag jij ons uit!?

Scroll naar top