Training Online Marketing en Sales

Als trainer van de opleiding Online Marketing en Sales van Onlineacademy.shop en NTI zakelijk verzorg ik regelmatig trainingen over online succes met open source.

Online succes met open source

In mijn trainingen ‘Online succes met open source’, komen de volgende onderwerpen worden aan bod:

Expertise van meerdere trainers

Naast mijzelf als technische trainer, zijn Ron Emmerink en Emiel Schiphorst de andere trainers van deze opleiding. Zij focussen zich voornamelijk op de basisprincipes van marketing, SEO, SEA, schrijven voor het web, affiliate marketing, de online customer journey, online upselling, cross selling, decoy selling, deepselling, online video advertising, mobile marketing, data-driven marketing, online branding, online segmentatie en display advertising.

Trainingsdag Online Marketing en Sales
Altijd leuk om met gemotiveerde cursisten te mogen werken.

Erkend HBO-diploma

Met deze opleiding krijgen deelnemers een uitgebreid programma met een breed scala aan onderwerpen.

Na het volgen van de trainingen en het succesvol afronden van de eindtoets ontvangen deelnemers een erkend HBO-diploma; Dit biedt hen de mogelijkheid om een carrière te starten in de online marketing en sales en hun vaardigheden en expertise aan te tonen aan potentiële werkgevers.

Flexibel en modulair

Een ander groot voordeel van deze opleiding is dat deze geheel tevens online in verschillende modules beschikbaar is. Dit betekent dat deelnemers kunnen studeren op hun eigen tempo en vanuit hun eigen locatie.

Het e-learning platform biedt flexibiliteit en toegankelijkheid, wat het mogelijk maakt om de opleiding te volgen naast een baan of andere verplichtingen.

Kortom, de opleiding Online Marketing & Sales van Onlineacademy.shop biedt deelnemers een complete en uitgebreide training aan met verschillende trainers die elk hun eigen expertise inbrengen. Deze combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden zorgt ervoor dat deelnemers na het behalen van hun diploma in staat zijn om succesvolle online marketingcampagnes op te zetten en te beheren.

Wil jij meer informatie over deze opleiding? Bezoek dan de website van Onlineacademy.shop en ontdek wat deze opleiding voor jou kan betekenen!

Terugbelverzoek

Meer weten over onze trainingen?

Gebruik onderstaand formulier en laat je terugbellen.

Scroll naar boven