Start je eigen online academy met Chamilo

Met Chamilo beschik je over een van de meest gebruikersvriendelijke open source Learning Management Systemen (LMS) én Talent Management Systemen (TMS) van dit moment.

Out of the box komt Chamilo met een aantrekkelijk design wat direct bijdraagt aan de lage leercurve in het gebruik van het pakket. Vergeleken met andere leermanagementsystemen is Chamilo een echte vedergewicht, maar dan wel eentje met zwaargewicht kwaliteiten en performance.

Chamilo; Een vedergewicht met zwaargewicht kwaliteiten

Naast de nodige jaren ILIAS ervaring, hebben we ons de afgelopen +5 jaar ook verder verdiept in Chamilo als talent- en leermanagementsysteem. En net zoals ILIAS heeft Chamilo ook een speciaal plekje in ons hart veroverd. 

Chamilo is een krachtige tool voor het organiseren en faciliteren van trainingen in zowel het onderwijs als bedrijfsleven. Belangrijke informatie zoals de studievoortgang en verworven competenties van cursisten blijven bewaard en vormen een waardevol hulpmiddel voor HR-afdelingen.

Hoewel Chamilo nog in opmars is, wordt het wereldwijd al door meer dan 21 miljoen gebruikers gebruikt en verder ontwikkeld om te voldoen aan de laatste nieuwe Learning and Development standaarden en trends. Deze continue doorontwikkeling wordt gecoördineerd door de non-profit Chamilo Association, de officiële Chamilo providers en externe donateurs. De gezamenlijke ambitie voor deze partijen is: ‘Onderwijs beter en toegankelijker te maken.’ Deze ambitie sluit naadloos aan op onze missie en visie.

Voor veel organisaties is de keuze voor een leermanagementsysteem een onzekere investering. Vaak worstelen zij met beperkte of onvoldoende resources (zoals tijd, budget, capaciteit en kennis) om een dergelijke investering te kunnen rechtvaardigen. Met CR3ATE hebben we onszelf als doel gesteld e-learning zo toegankelijk en laagdrempelig mogelijk te maken. Dit doen we door betaalbare oplossingen te bieden voor Chamilo leeromgevingen.

Waarom Chamilo?

Chamilo diensten

Chamilo pakketten

Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende Chamilo pakketten. Elk pakket is zo samengesteld dat het doorgroeien naar een volgend pakket net zo eenvoudig is als het wijzigen van een Netflix abonnement.

Klik op een pakket voor meer informatie.

Terugbelverzoek

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor jouw Chamilo leeromgeving?

Gebruik onderstaand formulier en laat je terugbellen.

Scroll naar boven