Serious Game ontwikkeling

Leren aan de hand van een positieve ervaring. Dat is de kracht van onze Serious Games.

Wij ontwikkelen maatwerk Serious Games voor het onboarden van nieuwe medewerkers, drill training en voor het stimuleren van gedragsveranderingen.

Van sim tot adventure

Serious Games staan bekend als krachtige en meeslepende leerervaringen en dompelen je als het ware onder in de leerstof.

Of het nu gaat om het automatiseren van de tafels voor leerlingen in het basisonderwijs, het rondleiden van nieuwe medewerkers of om het verbeteren van de waakzaamheid van je medewerkers bij het herkennen en afhandelen van phishing mails, Serious Games zijn hiervoor bijzonder geschikt.

Wist je dat de herspeelbaarheid van Serious Games vele malen hoger ligt dan video en e-learning? Dit betekent dat leerlingen, cursisten en medewerkers genegen zijn om een Serious Game meerdere keren uit te spelen. Wat we al niet doen voor het behalen van een nieuwe high score!

Impressie

Voor leerlingen in het basisonderwijs hebben we de Serious Game RekenStunter ontwikkeld.

Met RekenStunter kunnen leerlingen zowel in verhaalmodus als in oefenmodus de tafels oefenen en automatiseren.

Bij elke beantwoorde som racet de leerling naar een nieuwe baan met een nieuwe truc. Bij elke goed beantwoorde som verloopt de truc goed. Bij een fout antwoord verloopt de truc niet zoals deze gepland was. Maar, gelukkig staat coureur Bas de leerlingen bij om ervoor te zorgen dat elke leerling de finish haalt.

Terugbelverzoek

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor de ontwikkeling van jouw Serious Game?

Gebruik onderstaand formulier en laat je terugbellen.

Scroll naar boven