Internetfraude herkennen

Internetfraude is helaas een groeiend probleem dat zowel individuen als bedrijven treft. Wij willen graag helpen voorkomen dat u en/of uw bedrijf slachtoffer wordt van internetfraude.

Door bewustwording te creëren in de verschillende vormen van internetfraude leren wij u en/of uw medewerkers internetfraude vroegtijdig te herkennen en zelfs te vermijden. Dit doen we met onze speciaal ontwikkelde wederkerende e-learnings.

Voor particulieren en bedrijven

Wij willen mensen bewust maken van de verschillende vormen van internetfraude en hen helpen deze vroegtijdig te herkennen en te vermijden.

Het Internet biedt ongekende mogelijkheden, maar helaas ook risico’s, zoals phishing, malware, oplichting en identiteitsdiefstal. Ben je even niet op je hoede, kun je gemakkelijk slachtoffer worden van deze bedreigingen.

Onze e-learning biedt een extra handvatten om:

We werken hard om onze e-learning up-to-date te houden met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internetfraude. 

Bij CR3ATE nemen we internetfraude serieus. We geloven dat iedereen het recht heeft om veilig te navigeren op het internet, zonder zich zorgen te hoeven maken over de gevaren van internetfraude. Gebruik onze e-learning en leer hoe je jezelf en je organisatie kunt beschermen tegen internetfraude.

E-learning

Virtuele tours zeer breed en in verschillende sectoren inzetbaar. Zo hebben wij tours ontwikkeld voor de fitness-, transport-, retail- en beveiligingssector.

Onze virtuele tours pakken niet alleen de aandacht, máár houden deze ook nog eens vast.

Interesse in een virtuele tour?
Wij denken graag met je mee en zijn pas tevreden wanneer jij dat bent.

Uiteraard zijn al onze virtuele tours te bekijken op de verschillende smart apparaten.

Terugbelverzoek

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor het vroegtijdig signaleren van internetfraude?

Gebruik onderstaand formulier en laat je terugbellen.

Scroll naar boven