OVER

Wie is CR3ATE

CR3ATE is een jonge start-up, gespecialiseerd in het ontwikkelen van immersive content. Immersive content betekent letterlijk meeslepende inhoud. Het is niet nieuw, maar van alle tijden, net zoals een kampvuur dat is.

Scroll omlaag

Stel je de volgende situatie eens voor …

Met een aantal vrienden zit je rondom een kampvuur. Je krijgt als opdracht het rondvertellen van een verhaal over de typische kenmerken van de bouwstijl en kunststroming Jugendstil. Nog voordat de boodschap terug is bij de oorspronkelijke verteller, is deze al een aantal keer gewijzigd en nog maar deels waar.

Als we dezelfde boodschap verwerken in een spookverhaal over een oud en verlaten pand uit de Jugendstil-periode, waar je al zittende rondom het kampvuur op uitkijkt, is de kans dat de boodschap goed wordt doorverteld vele malen groter. Dat komt omdat de boodschap in dit geval wordt ondersteund met een verhaal dat past bij de setting (decor). Hierdoor wordt je als luisteraar meegesleept in het verhaal en beleef je het mee. En juist doordat je het beleeft, onthoud je het vele malen beter.

Bij CR3ATE doen we dat laatste en staat de juiste beleving van jouw boodschap centraal, want door een boodschap echt te beleven, vergeet je hem nooit meer!

Benieuwd naar de persoon achter CR3ATE?

Leuk weetje

De header en footer op deze pagina tonen enkele stills uit onze VR game 'Nr. 170'.

Nr. 170 startscherm
Nr. 170 titelscherm
Nr. 170 in-game afbeelding
In game afbeelding