E-learning ontwikkeling

Wij ontwikkelen maatwerk e-learning voor primair onderwijs, procesindustrie, logistiek, zorg en ICT.

In onze e-learning producties geven wij de gebruiker een immersieve leerbeleving om de lesstof beter te kunnen onthouden. Het onthouden van een beleving is niet alleen gemakkelijker dan het onthouden van een stuk tekst, maar ook nog eens vele malen leuker.

Beleven is onthouden

In al onze e-learning producties staat de beleving centraal. Maar, hoe creëer je nu een beleving in een e-learning? Dit doen we door slim gebruik te maken van storytelling, interactieve scenario’s, explorerend leren en rijke multimedia.

Onze e-learnings herken je aan hun looks, hoge interactie en een krachtig verhaal. En juist deze ijzersterke combinatie zorg ervoor dat jouw boodschap blijft plakken onder jouw doelgroep.

Impressie

Hydromoer onderhoudsinstructie voor Sitech B.V.
Een schermafbeelding van de voor Sitech B.V. ontwikkelde Hydromoer onderhoudsinstructie.

Voor de technicians van Sitech B.V. hebben we een e-learning ontwikkeld voor de revisie van een bepaald type hydromoer.

Met de ontwikkelde e-learning is een veilige leeromgeving gecreëerd waarin technicians de hydromoer kunnen verkennen en middels een simulatie de revisie kunnen oefenen. Op de werkvloer wordt de e-learning gebruikt als performance support tool ter ondersteuning van de technician tijdens de daadwerkelijke revisie. Hiermee draag de e-learning bij aan het first time right principe van Lean Six Sigma dat door Sitech wordt nagestreefd.

Terugbelverzoek

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor de ontwikkeling van jouw e-learning?

Gebruik onderstaand formulier en laat je terugbellen.

Scroll naar boven