Internetfraude herkennen

Internetfraude is helaas een groeiend probleem dat zowel individuen als bedrijven treft. Wij willen graag helpen voorkomen dat u en/of uw bedrijf slachtoffer wordt van internetfraude.

Door bewustwording te creëren in de verschillende vormen van internetfraude leren wij u en/of uw medewerkers internetfraude vroegtijdig te herkennen en zelfs te vermijden. Dit doen we met onze speciaal ontwikkelde wederkerende e-learnings.

Voor particulieren en bedrijven

Met de website internetfraudeherkennen.nl willen wij mensen bewust maken van de verschillende vormen van internetfraude en hen helpen deze vroegtijdig te herkennen en te vermijden.

Het internet biedt ongekende mogelijkheden, maar helaas ook risico’s, zoals phishing, malware, oplichting en identiteitsdiefstal. Ben je even niet op je hoede, kun je gemakkelijk slachtoffer worden van deze bedreigingen.

Op internetfraudeherkennen.nl vind je praktische tips, adviezen en informatie om je te helpen veilig en verantwoord te navigeren op het internet. Of je nu een individuele gebruiker bent of een bedrijfseigenaar, onze website biedt waardevolle inzichten over hoe je jezelf en je organisatie kunt beschermen tegen de verschillende vormen van internetfraude.

Onze website biedt een groeiend aanbod artikelen over verschillende onderwerpen, zoals:

We werken hard om onze website up-to-date te houden met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internetfraude. We delen regelmatig nieuws, updates en tips via onze blog en sociale media-kanalen.

Bij CR3ATE nemen we internetfraude serieus. We geloven dat iedereen het recht heeft om veilig te navigeren op het internet, zonder zich zorgen te hoeven maken over de gevaren van internetfraude. Bezoek onze website en leer hoe je jezelf en je organisatie kunt beschermen tegen internetfraude.

E-learning

Virtuele tours zeer breed en in verschillende sectoren inzetbaar. Zo hebben wij tours ontwikkeld voor de fitness-, transport-, retail- en beveiligingssector.

Onze virtuele tours pakken niet alleen de aandacht, máár houden deze ook nog eens vast.

Interesse in een virtuele tour?
Wij denken graag met je mee en zijn pas tevreden wanneer jij dat bent.

Uiteraard zijn al onze virtuele tours te bekijken op de verschillende smart apparaten.

Terugbelverzoek

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor het vroegtijdig signaleren van internetfraude?

Bel voor direct contact: 06 – 10 09 38 56

Of, gebruik onderstaand formulier en laat je terugbellen.

Geef hieronder aan wanneer je wilt worden teruggebeld.

Scroll naar boven